FONDSENWERVING

Sportfonds GIDOS

Om alle g-sporters hun favoriete sport te laten beoefenen, is zowel kwalitatief als aangepast materiaal noodzakelijk!  Steun ons Sportfonds GIDOS en geef onze sportclub en onze sporters een duwtje in de rug voor de aankoop van de nodige sportmaterialen.

EVENEMENTEN

Gidos Feest

Het Gidosfeest is een jaarlijkse ontmoeting voor iedereen die onze sportclub een warm hart toe draagt. Het is een moment om sporters, trainers en vrijwilligers samen te brengen, bestuur, directies en sponsors te leren kennen en het is altijd een blij weerzien met supporters en familie. De kampioenen worden gehuldigd en de medewerkers worden in de bloemetjes gezet. Kortom een hele avond vol feest!

BINGO

De jaarlijkse BINGO night bestaat al meer dan 40 jaar en is een vaste waarde geworden in het GIDOS verhaal. Elk jaar opnieuw strijden meer dan 250 aanwezigen voor de leukste prijzen. De beleving van de avond staat centraal en de opbrengst van dit evenement gaat integraal naar de aankoop van duurzaam sportmateriaal voor onze sportclub.

Pinkstertornooi

Het pinkstertornooi is een recreatief rolstoelhockey tornooi waar zowel jong en oud aan kan deelnemen. Het is een tornooi waar inclusief sporten centraal staat.
Jaarlijks nemen verschillende recreatieve ploegen het tegen elkaar op, zowel met als zonder ervaring. Het tornooi wordt georganiseerd door de H-hockey ploeg van GIDOS.

The Flanders Cup

De Flanders Cup is een uniek evenement voor de G-sportwereld. Het tweedaagse powerchairhockey-toernooi lokt topteams van over de hele wereld naar België. Tweejaarlijks strijden 10 internationale teams op het hoogste niveau met als doel de beker te winnen.
Ook het maken van mooie herinneringen met de teamgenoten staat bovenaan. De organisatie wordt geleid door aantal enthousiastelingen van de eerste ploeg binnen de powerchairhockey van GIDOS.

Belgische en Vlaamse kampioenschappen

Jaarlijks worden er binnen GIDOS door verschillende sporttakken Belgische en Vlaamse kampioenschappen georganiseerd.
We konden dit al enkele keren verwezenlijken bij zowel de boccia als bij de tafeltennis.
Hou zeker onze kalender in de gaten voor meer info!