BINGO GIDOS

Onze BINGO Night bestaat al meer dan 40 jaar en is een vaste waarde geworden in het GIDOS verhaal. Elk jaar opnieuw strijden meer dan 200 aanwezigen voor de leukste prijzen. De beleving van de avond staat centraal.
De avond bestaat uit 8 rondes: 1 opwarmingsronde, 6 gewone rondes en een ultieme finaleronde. Elke ronde heeft zijn eigen thema. Naargelang de prijzen die we kunnen verzamelen via sponsors maken we de rondes en thema’s op.
Op de BINGO Night is er ook een mogelijkheid om iets te eten en te drinken.

Waarom onze BINGO Night?

De opbrengst van de BINGO gaat integraal naar de aankoop van duurzaam sportmateriaal. We willen elke sporter de kans geven om deel te nemen aan de sportactiviteiten binnen GIDOS en hun favoriete sport uit te oefenen. De aankoop van kwalitatief en duurzaam sportmateriaal is immers niet voor iedereen financieel haalbaar. Er zijn sporten met een hele hoge kost aan sportmateriaal, zoals de Powerchair hockey, boccia en H-hockey. Andere sporten kunnen beoefend worden met iets goedkoper sportmateriaal, maar niet minder belangrijk om aan te kunnen bieden.
Door elke sporter het nodige sportmateriaal aan te bieden, willen we de drempel om te sporten verlagen binnen deze doelgroep van atleten.

Praktische informatie

Datum: Vrijdag 29 maart 2024
Deuren open: 18u
Start BINGO: 19u
Locatie: Sporthal GIDOS
Adres: Koolskampstraat 24, Gits

Prijs: 1 kaart geldig voor de hele avond = 10 euro

Extra kaarten voor de finaleronde kunnen aan de kassa gekocht worden op de avond zelf

Wil je onze BINGO graag sponsoren? Dat kan!

Als sponsor kan je ons een groot plezier doen met BINGO prijzen.
Wens je meer informatie? Laat het ons weten via info@gidos.be
en dan bezorgen we jou ons sponsordossier.