Gidos | Koolskampstraat 24 | 8830 B-Gits | T +32 51 230 611disclaimer | 

U bent hier

U bent hier

Teambuilding GIDOS


Op woensdag, 22 januari, was er een teambuilding voor de trainers en het bestuur van Gidos. Het is de ultieme manier om elkaar beter te leren kennen. We kregen eerst iets minder nieuws: secretaris Guido was ziek. Echt jammer! Er was dus voldoende eten na de vergadering: we belegden eigen mini-pizza’s en warmden ze in een mini-oven met harde stulp. Super gezellig: het bracht ons samen: gidos, one team. Dat is nogmaals gebleken: want ik ben geen goede pizzabakker. Maar onder meer van Stien kreeg ik hulp. Ook dat is teambuilding. We gingen al direct van start!


De teambuilding werd door Haike, Jenka en Alexander georgainseerd. Het werd een binnen-/buitenactiviteit in en rond het kasteeldomein van Dominiek Savio. Na het pizzamoment brachten we de kelder van ’t Kasteel een bezoek. Alexander, voor de vrienden Alex, had een mysterie in elkaar geknutseld. Er was op het domein een moord gebeurd en team Gidos (trainer en bestuur) diende samen het mysterie op te lossen. Hierbij kregen we een whiteboard waarop we te horen kregen dat er iemand vermoord was. De teambuilding was ook gericht op het oplossen van de moord en we moesten ontdekken wie wie vermoorde, waar en met welk wapen.


Om dit te weten te komen, dienden we in en rond ’t Kasteel puzzels op te lossen. We speelden Cluedo, maar dan in het echt. De oplossing van de moordzaak weet ik niet meer, maar bij deze wil ik Haike, Jenka en Alexander feliciteren. Het moordmisterie vond ik niet makkelijk. Het ging vrij snel, maar dat is ok. In mijn ogen is het belangrijkste van deze teambuilding het samen zijn. En ja: we voelden ons alweer ONE team. Zo voelt Gidos aan voor me: ONE team, ONE family.

 

Goe bezig.

Verslag: Maxime Dubaere