U bent hier

U bent hier

Regionale G-voetbal op de terreinen van KSV Roeselare

25/10/2015 (Roeselare) – Voor onze voetbalclub stond een G-voetbalwedstrijd op de agenda. Deze wedstrijden kwamen tot stand door voetbalclub KSV Roeselare en Recreas vzw. Hieronder geven we graag een beknopt overzicht over onze deelname:

Voor de Gidosploeg traden Kianny, Lorenzo, Kenny, Keandro, maar ook Joey, Jasper, Tom en Gilles op. Al onze voetballers, maar ook trainers Dries en Tom keken naar deze competitiedag uit. De ploeg speelde 4 wedstrijden. Ze wonnen eerst met 2-1 tegen Fris 3. Na even bekomen (en wat overleg) namen onze knapen het op tegen de thuisploeg KSV Roeselare 2 op. Ook hier was voor de Gitse voetbalclub een overwinning weggelegd: het werd opnieuw 2-1! Gidos nam het later op tegen KSV Roeselare 1, de eerste thuisploeg. Onze ploeg was zich ervan bewust dat deze tegenstander geen katje was om zonder handschoenen aan te pakken. De eindstand loog er dan ook niet om: een verlies van 0-4 moest onze ploeg incasseren. Maar ook hier wist Gidos positieve energie uit te halen.

Na enige peptalk van beide trainers, stond ons voetbalteam er terug. De koffie deed de spelers blijkbaar deugd, want Hoge Kouter, de tegenstander tijdens de laatste wedstrijd, werd door onze club ingeblikt. Dit met imposante overwinningscijfers: 5-0. We kunnen tevreden terugkijken naar de eindbalans van deze wedstrijddag: van de 4 wedstrijden die Gidos speelde, wonnen zij 3 maal. Onze voetballers en hun staf zien reeds vooruit naar de volgende wedstrijddag.